دین جامعه انسان علم ثروت

آدرس آی پی:
سیستم عامل:
نسخه: بیت
اندازه تصویر:

دین جامعه انسان علم ثروت

دین همیشه در صحنه هست، فقط باید دید

صفحه خانگی اضافه به علاقمندی ها نقشه سایت
تبلیغات
تبلیغات

تبلیغات

تبلیغات

درباره ما

به وبلاگ من خوش آمدید

تصویر روز


 

امکانات دیگر

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 11
بازدید دیروز : 3
بازدید هفته : 14
بازدید ماه : 11
بازدید کل : 925
تعداد مطالب : 18
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1


 

تقویم

تبلیغات

دیکشنری آنلاین



معرفی سایت به دوستان

 
نام شما :
ایمیل شما :
نام دوست شما:
ایمیل دوست شما:


Powered by ParsTools

لینک دوستان

لیست سایت های علمی
دانلود کتب شیخ احمد دیدات
دانلود کتاب در باب عرفان
ردیاب ماشین
جلوپنجره اریو
اریو زوتی z300
جلو پنجره ایکس 60

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دین و جامعه روز و آدرس sociareligion.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





بانک عکس و گرافیک
طراحی وب
قالب وبلاگ
پارس تولز
قالب بلاگفا

نویسندگان

خوش آمدید
تبلیغات
موضوع: <-PostCategory-> | نویسنده: سلمان

س81:- آيا پيامبر r مانند ساير بشريت چشم از جهان پوشيد، يا اينکه مرگ وي با ديگران فرق دارد؟

جـــ :- پيامبر r مانند ساير بشر چشم از جهان پوشيدند و به خاک دفن گرديدند، خداوند ميفرمايد: )إِنَّكَ مَيِّتٌ وَإِنَّهُم مَّيِّتُونَ( الزمر: 30.

ترجمه: « اي محمد! تو هم ميميري، و همه آنان ميميرند»

روزيکه پيامبر گرامي ما حضرت محمد r وفات يافتند حضرت عمر رضي الله عنه مدهوش شده بود و مي گفت: سوگند به خدا بيگمان پيامبر r باز مي گردد و همانا دست و پاي کسانيکه مي گويند او مرده است قطع و بريده خواهد شد. ابوبکر صديق از خانة عايشه رضي الله عنها بيرون آمد در حاليکه عمر با مردم صحبت مي کرد. ابوبکر گفت: اي عمر! بنشين. سپس گفت: اما بعد! آنکه از شما محمد r  را مي پرستيد بايد بداند که محمد مرده است و آنکه الله را مي پرستيد بايد بداند که خداي محمد زنده است و نمي ميرد. خداوند ميفرمايد:

 )وَمَا مُحَمَّدٌ إِلاَّ رَسُولٌ قَدْ خَلَتْ مِن قَبْلِهِ الرُّسُلُ أَفَإِن مَّاتَ أَوْ قُتِلَ انقَلَبْتُمْ عَلَى أَعْقَابِكُمْ وَمَن يَنقَلِبْ عَلَىَ عَقِبَيْهِ فَلَن يَضُرَّ اللّهَ شَيْئًا وَسَيَجْزِي اللّهُ الشَّاكِرِينَ( آل عمران: 144.

ترجمه: «محمد جز پيغمبري نيست و پيش از او پيغمبران بوده و رفته اند؛ آيا اگر او بميرد يا کشته شود، شما به عقب بر ميگرديد؟! و هرکس به عقب باز گردد هرگز کوچکترين زياني به خدا نميرساند و خدا به شکرگزاران پاداش خواهد داد.»

عمر رضي الله عنه گفت: به خدا سوگند بعد از اينکه ابوبکر آن را تلاوت کرد بر زمين افتادم و دانستم که پيامبر r وفات يافته اند. نزد بخاري

س82:- چگونه خداوند متعال و پيامبر گرامي اش را دوست بداريم؟

جـــ :- خداوند و رسولش را با فرمانبرداري اوامر شان دوست ميداريم و هرکسي ادعاي محبت خداوند و رسولش را دارد، بايد پيروي  از ارشادات و رهنمائي هاي محمد r کند نه اينکه به زبان ادعا نمايد. خداوند ميفرمايد:

)قُلْ إِن كُنتُمْ تُحِبُّونَ اللّهَ فَاتَّبِعُونِي يُحْبِبْكُمُ اللّهُ وَيَغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ وَاللّهُ غَفُورٌ رَّحِيمٌ( آل عمران: 31.

ترجمه: «بگو: اگر خدا را دوست ميداريد، از من پيروي کنيد تا خدا شما را دوست بدارد و گناهانتان را ببخشايد، و خداوند آمرزندة مهربان است»

چنانکه پيامبر r مي فرمايند: «ايمان کسي از شما کامل نخواهد شد تا اينکه مرا بيشتر از پدر و فرزند و تمامي مردم دوست نداشته باشد» نزد بخاري.

س83:- علت و انگيزة ظهور بدعتها در امت اسلامي چيست؟

جـــ :- عمده ترين عواملي که منجر به ظهور بدعت و نو آوري در امت اسلامي گرديده چهار چيز است:

1:- دوري مسلمانان از احکام و فرامين دين شان.

2:- تشبه به کفار و تقليد از کلتور آنان.

3:- پيروي از خواهشات نفس.

4:- تعصب به آراء و نظريات اشخاص.

س84:- چگونه از بدعت، انحراف و خرافات دوري و رزيم؟

جـــ :- يگانه راه نجات از بدعت ها و خرافات پيروي از قرآن و سنت پيامبر r و روش ياران پيامبر r است، هر مسلمان مکلف است تا در جستجوي حق شده حق را از باطل، سنت را از بدعت تميز نمايد و از تعصب به اشخاص و نظريات شخصي که مبتني بر دلايل شرعي نيست بپرهيزد و هميشه به علماء و دانشمندان اسلامي تماس داشته مسايلي را که وي درست درک کرده نمي تواند باعلماء مطرح نمايد.

شکي نيست که هر گروه و فرقة منسوب به اسلام خود را بر حق دانسته وارث بهشت ميشمارد ليکن معيار بر حق بودن چيست؟

پيامبر r اين معيار را تعين مي کند چنانکه ميفرمايند « ديري نخواهد گذشت که امت من هفتاد و سه گروه گردند تمام آنها در دوزخ مي روند غير از يک گروه، آنها کساني اند که پيروي از من و اصحاب من ميکنند» نزد ترمذي و حاکم.

همچنان ميفرمايند: «شما را به تقوي و ترس از خدا، و شنيدن و اطاعت کردن توصيه مي کنم هر چند غلام حبشي بر شما امير باشد، بي گمان آنکه از شما زنده بماند، بزودي شاهد اختلافات زيادي خواهد بود، پس بر شما لازم است که از طريقة من و طريقة خلفاي راشدين که آنها هدايت کنندگان اند پيروي نماييد و آنرا بادندان ها محکم گيريد و از بدعت در دين بپرهيزيد زيرا هر امر نو پيدايي گمراهي است» نزد ابو داود و ترمذي.

س85:- هرگاه در مسألة اختلاف رخ  دهد  چگونه آنرا حل نمائيم ؟

جـــ :- اگر در مسألة اختلاف رخ داد به قرآن کريم و سنت صحيح رسول الله r رجوع نموده آنرا حل و فصل مي کنيم، خداوند ميفرمايد:

) فَإِن تَنَازَعْتُمْ فِي شَيْءٍ فَرُدُّوهُ إِلَى اللّهِ وَالرَّسُولِ إِن كُنتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللّهِ وَالْيَوْمِ الآخِرِ ذَلِكَ خَيْرٌ وَأَحْسَنُ تَأْوِيلاً( النساء: 59.

ترجمه: « و اگر در چيزي اختلاف کرديد آن را به خدا و پيغمبر او برگردانيد، اگر به خدا و روز رستاخيز ايمان داريد، اين کار براي شما بهتر و خوش فرجام تر است» همچنان پيامبر r در اين مورد چنين توصيه مي نمايند:

«ميان شما دو چيز را گذاشته ام که اگر به آندو چنگ زنيد هرگز گمراه نخواهيد شد کتاب خدا و سنت رسول الله » موطا مالک.

خداوند مفرمايد: )وَمَا آتَاكُمُ الرَّسُولُ فَخذُوهُ وَمَا نَهَاكُمْ عَنْهُ فَانتَهُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ( الحشر: 7.

ترجمه: « چيزهاي را که پيغمبر براي شما (از احکام الهي) آورده است اجراء کنيد، و از چيزهاي که شما را از آن باز داشته است، دست بکشيد، از خدا بترسيد که خداوند عقوبت سختي دارد»

س86:-  در بارة اصحاب کرام رضي الله عنهم چگونه عقيده داشته باشيم؟

جـــ :- بر هر مسلمان واجب است که آنان را  دوست داشته و احترام نمايد، قلب و زبانش در مورد آنها پاک باشد، گواهي دهد که آنان مردمان عادل بودند، هيچ نوع کينه و کدورت در مورد آنها نداشته باشد، زبان خود را از بدگويي آنها محفوظ نگهدارد. پيامبر r  در مورد آنها چنين توصيه مي فرمايند: « ياران مرا دشنام ندهيد، قسم بذاتيکه جانم بدست اوست اگر يکي از شما چون کوه احد طلا و صدقه بدهد، به اندازة يک و يا نيم پيمانه صدقة آنها نمي رسد» متفق عليه.

آنها نمونة از تقوي، وفا، سخاء و صداقت اند که حتي در تورات و انجيل از آنان ياد شده است چنانکه آيات زيادي از قرآن گواه و شاهد بر آنهاست پس هر که در مقابل آنها دشمني مي ورزد يا آنها را به بدي ياد مي کند و يا طعنه مي زند زنديق است زيرا وي آيات و احاديث صريح که در مورد فضليت آنها است رد و تکذيب مي کند.

س87:- آيا ميان ياران پيامبر u تفاوت و افضليت وجود دارد؟

جـــ :- بلي ! افضلترين اصحاب پيامبر r  مهاجرين سپس انصار، و بعد از آنان کسانيکه در جنگ بدر و احد شرکت نموده بودند، به دنبال آنها اصحاب بيعت رضوان سپس کساني اند که قبل از فتح مکه مال هاي خود را در راه خداوند خرچ نمودند، سپس کسانيکه بعد از فتح مکه مشرف به اسلام و صحبت پيامبر گرامي اسلام شدند.

س88:- افضلترين اصحاب پيامبر r چه کساني اند؟

جـــ :- افضلترين اصحاب پيامبر r خلفاي راشدين «حضرت ابوبکر، حضرت عمر، حضرت عثمان، حضرت علي رضي الله عنهم» هستند سپس ده نفر صحابي که مژده به جنت داده شده اند که عبارت اند از:

خلفاي راشدين، زبير بن عوام، طلحه بن عبيدالله، عبدالرحمن بن عوف، ابو عبيده بن جراح، سعد بن ابي وقاص و سعيد بن زيد رضي الله عنهم.

س89:- عقيده اهل سنت و جماعت در مورد اختلافات و درگيري هاي که ميان اصحاب کرام صورت گرفت چيست؟

جـــ :- مذهب اهل سنت و جماعت در مورد آنچکه ميان صحابة کرام رخ داد اينست که از هر گونه قضاوت و داوري و اظهار نظر و بحث و مناقشه در مورد آنان خود داري بايد کرد و اين توصية خداوند را شعار خود قرار ميدهند:

 )رَبَّنَا اغْفِرْ لَنَا وَلإِخْوَانِنَا الَّذِينَ سَبَقُونَا بِالإِيمَانِ وَلا تَجْعَلْ فِي قُلُوبِنَا غِلا لِّلَّذِينَ آمَنُوا رَبَّنَا إِنَّكَ رَؤُوفٌ رَّحِيمٌ( الحشر: 10.

ترجمه: «پروردگارا ! ما را و برادران ما را که در ايمان آوردن بر ما پيشي گرفته اند بيامرز، و کينه اي نسبت به مؤمنان در دلهاي ما جاي مده، پروردگارا ! تو داراي رأفت و رحمت فراواني هستي»

در گيري هاي که ميان آنان رخ داد البته از روي اجتهاد بود و هر مجتهدي از دو حالت خالي نيست، يا درست و يا خطا، اگر اجتهادش درست و حق با او بود، دو اجر دارد و اگر اجتهادش نادرست و حق با او نبود يک اجر دارد، لذا هر دو جانب از اجر و پاداش بي بهره نيستند زيرا هدف و مقصد آنان از اين اختلافات و درگيري ها منصب، رياست و يا مطلب دنيوي نبوده فقط بخاطر دفاع از حق و حصول رضامندي خداوند و رفع مسؤليت چنين اختلافات ميان آنها رخ داده است.

لغزش و خطاهاي آن راد مردان تاريخ در پهلوي بحر بيکران فضايل و کارنامه هاي نيک آنان قابل مقايسه نيست. ايشان اين جهان را در حالي وداع گفتند که خداوند از آنها راضي و خشنود و آنها از الله تعالي راضي بودند، چنانکه خداوند ميفرمايد: )وَالسَّابِقُونَ الأَوَّلُونَ مِنَ الْمُهَاجِرِينَ وَالأَنصَارِ وَالَّذِينَ اتَّبَعُوهُم بِإِحْسَانٍ رَّضِيَ اللّهُ عَنْهُمْ وَرَضُواْ عَنْهُ وَأَعَدَّ لَهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي تَحْتَهَا الأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا أَبَدًا ذَلِكَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ( التوبة: 100.

ترجمه: «پيشگامان نخستين مهاجران و انصار و کساني که به نيکي روش آنان را در پيش گرفتند و راه ايشان را بخوبي پيمودند، خداوند از آنان خوشنود است و ايشان هم از خدا خوشنودند، و خداوند براي آنان بهشت را آماده ساخته است که در زير (درختان و کاخهاي) آن رود خانه ها جاري است و جاودانه در آنجا ميمانند، اين است پيروزي بزرگ و رستگاري سترگ.»

متأسفانه در عصر حاضر به اصطلاح بعضي از روشنفکران و نويسندگانيکه در مورد اصحاب پيامبر r  داوري و قضاوت کرده بعضي از آنها را بر حق و ديگري را خطا کار معرفي مي کنند، بايد بدانند که از راه راست تخطي نموده اند و پلان هاي دشمنان کينه توز اسلام را پياده مينمايند، دشمنان اسلام بخاطر تفرقه افگني و بد نام کردن بزرگان صدر اسلام روايات دروغين و تحريف شدة زيادي را تزوير و جعل نموده اند و همچو فيلسوف نماها به اين روايات استناد و استدلال نموده، جهل و ناداني خويش را ثابت مي نمايند.

س90:- مسؤليت ما در  قبال اهل بيت پيامبر r چگونه است؟

جـــ :- اهل سنت و جماعت در همه مسايل ميانه رو است منجمله موقف آنها در مورد اهل بيت رسول الله r معتدل بوده در مورد آنها نه افراط و نه تفريط دارند، آنها را از صميم قلب دوست داريم و معتقد هستيم که خداوند تعالي آنها را از هر گونه زشتي و ناپاکي دور و پاک ساخته است، محبت و دوستي اهل بيت را جز ايمان خود ميدانيم زيرا پيامبر r به امتش وصيت نموده تا اهل بيتش را دوست داشته آنها را احترام نمايند چنانکه ميفرمايند: «اهل بيت من، الله Y را در بارة آنها به شما ياد مي کنم) نزد مسلم و احمد-  يعني از خدا بترسيد  آنها را به بدي ياد نکنيد-

س91:- چه کساني اهل بيت پيامبر r اند؟

جـــ :- اهل بيت پيامبر r آناني اند که گرفتن صدقه بر ايشان حرام است و عبارت اند از: همسران و دختران پيامبر گرامي مان r و آل علي، آل جعفر، آل عباس، بنو حارث بن عبد المطلب.

س92:- اگر امروز کسي ادعا کند که وي از اهل بيت پيامبر گرامي ما r است با وي چگونه رفتار نماييم؟

جـــ :- اگر کسي ادعا کند که وي از نسل پيامبر r و يا از اهل بيتش است ( سيد و يا شريف است) وي را دوست ميداريم و احترامش را بجا مي آوريم ليکن مشروط بر اينکه پيرو و پابند شريعت و سنت آنحضرت u باشد، اما اگر اين ادعا را کند سپس عملش مخالف سنت و شريعت پيامبر r  باشد، پس دوستي و احترام او جايز نيست، زيرا آنحضرت u فرموده اند: «کسي که عملش نزد خداوند قبول نگردد نسبش به وي سودي نخواهد کرد» نزد مسلم

همچنان هنگاميکه خداوند پيامبرش را امر فرمود تا خويش و اقاربش را به اسلام دعوت نموده آنان را از آتش دوزخ بيم دهد، آنحضرت r بر خاسته فرمودند: «اي گروه قريش ! خود را از آتش دوزخ نجات دهيد ! اي گروه بني کعب خود تان را از آتش دوزخ نجات دهيد ! اي فاطمه دختر محمد (r) ! خود را از آتش دوزخ نجات ده که به خدا سوگند من در نزد خداوند به شما نفعي رسانيده نمي توانم . . .» نزد مسلم

س93:- اگر شخصي مرتکب گناهي بزرگ و يا شرک شود آيا دروازة توبه برويش باز است؟

جـــ :- بلي ! دروازة توبه بروي هر کسي باز است و هرگاه انسان از عمق دل و اخلاص کامل توبه کند خداوند گناهان او را مي آمرزد چنانکه ميفرمايد:

)يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا تُوبُوا إِلَى اللَّهِ تَوْبَةً نَّصُوحًا عَسَى رَبُّكُمْ أَن يُكَفِّرَ عَنكُمْ سَيِّئَاتِكُمْ( التحريم: 8.

ترجمه: «اي مؤمنان ! به درگاه خداوند توبة نصوح کنيد، چه بسا پروردگار تان گناهانتان را محو نمايد»

س94:- توبة که مورد قبول قرار مي گيرد چگونه است؟

جـــ :- توبه از هر گناهي واجب است اما اگر گناه ميان بنده و خدا باشد و به حقوق آدمي ارتباط نداشته باشد با سه شرط قبول ميگردد:

1:- گناه را ترک کند.

2:- از انجام دادن آن اظهار ندامت و پشيماني نمايد.

3:- تصميم گيرد که دوباره آن را انجام ندهد.

اگر يکي ازين شروط موجود نشود، توبه اش مورد قبول نيست.

و اگر گناه به حقوق انسانها تعلق داشته باشد چهار شرط دارد، علاوه بر اين شروطي که ذکر شد، اينکه از صاحب حق بخشش طلب کند.

اگر اين حق مال و امثال آن باشد به وي باز گرداند، اگر حد تهمت و امثال آن باشد  از او طلب عفو کند، اگر غيبت باشد بخشش طلبد و لازم است از همة گناهان توبه کند.

س95:- چه زماني توبه قبول نميگردد؟

جـــ :- دو وقتي است که توبه قبول نميشود:

1:- هنگاميکه شخص فرشتة مرگ را ببيند و متيقن گردد که مرگ به سراغش آمده است، توبه اش قبول نميگردد، پيامبر r ميفرمايند: «خداوند عزوجل توبة بنده را مي پذيرد تا لحظه اي که روح به حلقومش نرسد» نزد ترمذي

2:- هنگاميکه آفتاب از مغرب طلوع کند دروازة توبه بسته مي شود چنانکه آنحضرتr  ميفرمايند: «قيامت بر پا نميشود تا آنکه آفتاب از مغرب طلوع نکند، هنگاميکه طلوع کرد و مردم آنرا مشاهده کردند همگي ايمان مي آورند ليکن در آن وقت ايمان آوردن سودي نمي بخشد» نزد بخاري و مسلم

س96:- پيامبر r چگونه امتش را به توبه و بازگشت به سوي خداوند توصيه نموده اند؟

جـــ :- پيامبر گرامي ما حضرت محمد r ميفرمايند: «اي مردم ! از خدا آمرزش طلبيده و به درگاه او توبه کنيد، زيرا من در هر روز صد بار توبه مي کنم» نزد مسلم

هدف از اين حديث عدد معين در توبه نيست بلکه کثرت و بسياري توبه و بازگشت به خداوند است.

س97:- آيا کسي بدون حساب و عذاب وارد بهشت مي شود؟

جــ :- بلي ! هفتاد هزار از امت محمد r بدون حساب و عذاب وارد بهشت خواهند شد، ايشان کساني اند که بخاطر دم خواني نزد کسي نميروند، و جسم هاي شان را بخاطر تداوي داغ نميکنند، و انجام کاري و يا خود داري از آنرا به اساس شوم بودن چيزي پي ريزي نميکنند (بدفالي نميکنند)، و به پروردگار شان توکل دارند» بر گرفته از حديث متفق عليه

س98:-  چه کساني  در روز قيامت زير ساية عرش خداوند قرار مي گيرند؟

جـــ :- پيامبر گرامي ما r مي فرمايند: «هفت کس است که خداوند آنان را در ساية عرش خود، در روزي که جز ساية عرش او وجود ندارد جاي ميدهد: زمامدار و رهبر عادل، و جواني که در عبادت خداوند تعالي نشو ونما يافته، و مردي که دلش به مساجد پيوسته است، و دو مردي که براي خدا باهم دوست شدند، و براي او با هم يکجا شدند و براي او از هم جدا گشتند (يعني دوستي شان تا دم مرگ پايدار بود) و مردي که زني زيبا و مقبول از او طلب همبستري کرد و او گفت: من از خدا مي ترسم، و مردي که پنهاني صدقه داد، بگونه ايکه دست چپش از آنچه دست راستش انفاق کرده با خبر نشد (يعني دور از ريا و خاص براي خدا بود) و مردي که در تنهائي خدا را ياد نمود و اشک از چشمانش سرازير شد» متفق عليه.

س99:-  بهترين مسلمانان چه کسي مي باشد؟

جـــ :- پيامبرخدا r ميفرمايند: «آنکه مسلمانان از دست و زبان او در امان بمانند» متفق عليه

از خداوند ميخواهيم تا دست هاي ما را از ظلم و تجاوز بر حقوق ديگران در امان دارد و زبانهاي ما را  از غيبت و سخن چيني پاک نگهدارد.

متأسفانه امروز ما مسلمانان از هدايت و رهنمود هاي اسلام دور گشتيم، بخاطر بدست آوردن مال و سرمايه و حفظ جاه و منصب چه ظلمي را بر ديگران روا مي داريم! ارزش هاي مردم اعم از آبرو، عزت، کرامت مال، جان و . . . آنان نزد ما قيمتي نداشته بلکه در راه منافع شخصي خويش با دست و زبان ساير مسلمانان را اذيت مي نمايم.

خداوندا !  دست هاي ما را از تجاوز بر حقوق ديگران حفظ نما.

خداوندا ! زبانهاي ما را از غيبت، سخن چيني، توهين و تحقير مسلمانان محفوظ گردان.

 

وصلى الله على نبينا محمد وآله وصحبه وسلم

 

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







 
تبلیغات